Praktijkleren

Over ons

Raoul Hosli

Raoul werkt al ruim 10 jaar met de subsidie regeling Praktijkleren en de voorganger er van (WVA-onderwijs). Graag zet ik me in om ideeën & activiteiten van klanten te voorzien van de best passende subsidie.

praktijkleren

Wie zijn we en wat doen we

Praktijkleren is een onderdeel van Considium BV en is speciaal opgericht voor MKB bedrijven met 1 of meer BBL-ers. Door makkelijk en snel de aanvraag voor bedrijven te regelen.

Wij verzorgen de aanvraag van A tot Z. Wij nemen u alles uit handen. Zo is het aanvragen van e-Herkenning niet nodig en hebt u dus geen kosten aan e-Herkenning. Wij toetsen de praktijkleerovereenkomst aan de hand van de voorwaarden voor de subsidieregeling én wij begeleiden en onderbouwen het gehele traject. Eenvoudig, snel een voordelig!

Komt u in aanmerking voor subsidie

Indien u leerwerkplekken aanbiedt in de volgende groepen kunt u eenvoudig bij ons de subsidie praktijkleren aanvragen:

  • mbo-leerlingen die een Beroepsbegeleidende Leerweg volgen (subsidie BBL leerling)
  • vmbo-leerlingen die een leerwerk traject volgen

Komt u in aanmerking voor de subsidieregeling praktijkleren?

Reden om voor Praktijkleren te kiezen
Wat zijn de kosten van een aanvraag

Wij zijn graag helder, duidelijk en vertellen u graag wat uw investering is indien u uw aanvraag subsidie praktijkleren door ons laat regelen. U betaalt slechts 7,5% van het binnengehaalde subsidiebedrag.

Praktijkleren

Onze Visie and Missie voor studenten/werknemers

Persoonlijke groei

Door te blijven leren, kun je nieuwe kennis en vaardigheden verwerven, wat je helpt jezelf te ontwikkelen. Je kunt je horizon verbreden, nieuwe interesses ontdekken en jezelf uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

Carrièremogelijkheden

In een snel veranderende wereld is het belangrijk om jezelf voortdurend bij te scholen om relevante vaardigheden en kennis te behouden. Door jezelf te blijven ontwikkelen, vergroot je je kansen op carrièregroei en nieuwe mogelijkheden.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Door te blijven leren, ontwikkel je flexibiliteit en aanpassingsvermogen, wat cruciaal is in een steeds veranderende samenleving. Je leert om te gaan met nieuwe technologieën, veranderende trends en uitdagingen, en je kunt je gemakkelijker aanpassen aan nieuwe situaties.

Zelfvertrouwen

Het vergaren van nieuwe kennis en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden kan je zelfvertrouwen vergroten. Door te leren en te groeien, ontdek je dat je in staat bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan en succesvol te zijn in verschillende domeinen.

Levenslang leren

Leren stopt niet na je schooltijd. Door een levenslange leermentaliteit aan te nemen, blijf je jezelf voeden met nieuwe ideeën, inzichten en ervaringen. Dit draagt bij aan een vervullend leven en helpt je om je potentieel volledig te benutten.

Praktijkleren

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws uit de branche, wetgeving of van Praktijkleren zelf. Het volledige blog zien, klik hier

Bedankt

Dat je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief