BBL SUBSIDIE AANVRAGEN

HOE KAN IK BBL SUBSIDIE AANVRAGEN?

HOE KAN IK BBL SUBSIDIE AANVRAGEN?

BBL subsidie aanvragen dient u te doen via het eLoket van RVO.nl. Naast het feit dat de aanvraag aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, is BBL subsidie aanvragen een tijdrovende bezigheid. Om de aanvraag in te kunnen dienen bij de RVO heeft u bovendien een eHerkenning nodig van minimaal niveau 1. De aanvraag hiervoor kan tot 7 werkdagen in beslag nemen. Voor de aanvraag dient u gebruik te maken van de csv-bestanden die RVO.nl beschikbaar stelt. Geen tijd om de aanvraag zelf in behandeling te nemen? Laat praktijkleren.nl u alle rompslomp rondom de subsidieaanvraag voor uw BBL leerling uit handen nemen.

BBL SUBSIDIE AANVRAGEN KAN MAKKELIJKER.

Praktijkleren.nl is gespecialiseerd in de subsidieregeling praktijkleren. We merkten dat BBL subsidie aanvragen als tijdrovend en omslachtig wordt ervaren. Daarom hebben we besloten om u, tegen een geringe fee van 7,5%, alle rompslomp uit handen te nemen. BBL subsidie aanvragen was nog nooit zo eenvoudig. U hoeft enkel de praktijkleerovereenkomst die u gesloten hebt met uw (BBL) leerling te uploaden en wij nemen vervolgens contact met u op om de aanvraag in orde te maken. U hoeft dus ook geen eHerkenning aan te vragen!

Wacht niet tot het laatste moment met BBL subsidie aanvragen. Om er zeker van te zijn dat de aanvraag in behandeling wordt genomen bij de RVO, is het van belang om tijdig actie te ondernemen. Ervaring leert ons dat tegen de sluitingsdatum van de subsidieaanvraag, de RVO wordt overstelpt met aanvragen. Dit komt de behandelingstermijn niet ten goede. Als u uw overeenkomst tijdig upload, zorgen wij ervoor dat uw aanvraag ruim op tijd in behandeling wordt genomen. Vervolgens krijgt u uw subsidiebedrag uiterlijk in december uitgekeerd. Wilt u meer informatie over het aanvragen van BBL subsidie of de subsidieregeling praktijkleren in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen u graag uit wat we voor uw onderneming kunnen betekenen.